Rocket League dostává nový herní režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League dostává nový herní režim

Rocket League dostává nový herní režim

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 9. 2016 16:37 4
Reklama

Extrémně povedené souboje v autoballu s názvem Rocket League si i více než rok po svém uvedení v rámci služby PlayStation Plus nemohou stěžovat na nedostatek popularity. Hra těží ze své jednoduchosti a snadné přístupnosti, díky níž jen pár desítek vteřin po spuštění můžete být součástí adrenalinového nahánění kulatého nesmyslu do branky nepřítele.

V zápalu boje mnohým ani nepřišlo na mysl, že by hře chyběl element podobným titulům tolik vlastní – tedy power-upy. Již v minulosti jsme vás však informovali, že vývojáři chystají zbrusu nový režim, kde budete proti svým soupeřům moci využít celou plejádu řádně ujetých zbraní. Čas nadešel, patch 1.22 je k dispozici a s ním nejen popisovaný mód Ruble, ale i oktagonální arény, které si můžete vyzkoušet v rámci Rocket Labs.

Power-upy zahrnují běžné zbraně, které byste nejspíše čekali, jako například zmrazení míče nebo prohazování pozic jednotlivých autíček. Nové mapy DH Stadium a Urban Central můžete využít v celé řadě režimů a změn dosáhla i barevná paleta možných úprav. Nakonec přicházejí dobré zprávy pro uživatele Macu a Linuxu. Port hry na tyto platformy vstoupil do fáze betatestu.

Vývojáři Psyonix k ročním narozeninám před časem vydali i infografiku, která mapuje úspěchy hry a její dosavadní život. Je zřejmé, že své dítko neopouštějí a naopak plánují neustále pumpovat nový obsah. Je velmi příjemné, že až na kosmetická DLC jsou všechny větší updaty dostupné zdarma. I to určitě patří k úspěchu hry, kterou si zahrálu již přes 18 milionů hráčů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama