Pomozte CD Projektu zničit servery Gwentu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pomozte CD Projektu zničit servery Gwentu

Pomozte CD Projektu zničit servery Gwentu

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 9. 2016 13:27
Reklama

CD Projekt Red v současné době tvrdě pracuje na dvou projektech. Tím větším je RPG Cyberpunk 2077, řady fanoušků Zaklínače však stejně netrpělivě očekávají i samostatnou verzi návykové karetní hry Gwent. Její uzavřený betatest má probíhat od 25. října, pokud se ale již nemůžete dočkat, možná vás potěší následující zpráva.

Vývojáři z CD Projektu totiž oznámili, že v rámci testování zátěže serverů spouští akci s názvem „Kill the Servers!“ a vy se tak hře můžete podívat na zoubek už zítra. Event se bohužel týká pouze PC verze hry, konzolisté musí počkat na regulérní betu. Abyste se mohli zúčastnit, je třeba být registrován do zmiňovaného beta testu a následně sledovat účty Gwentu na sociálních sítích, kde se budou pravidelně objevovat informace o přístupu do hry. Klíčů nebude mnoho, a kdo dříve přijde, ten bude i dříve mlít. A hrát.

Akce se koná ve dvou termínech. Ten první připadá na zítřek, tedy pátek 23. září, a poběží od 17:00 do 21:00 našeho času. Znovu si budeme moci zahrát zase v úterý, a to od 20:00 do půlnoci. Přístupové klíče by měly být k dispozici již během dneška, takže pokud máte zájem o účast, neváhejte a zamiřte rovnou na Facebook či Twitter a hledejte Gwent.

CD Projekt Red upozorňuje, že se jedná o pouhý test, takže veškerý postup, kterého při hraní dosáhnete, nebude následně přenesen do finální hry. V rámci akce „Kill the Servers!“ nebude ani možné skládat si vlastní balíčky. Gwent zatím nemá pevně stanovené datum vydání, hra se kromě PC chystá i na obě současné konzole. Vývojáři slibují desetihodinovou kampaň pro jednoho hráče a samozřejmě mnoho zábavy při soubojích v multiplayeru. Zúčastníte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama