Obě Call of Duty mají dohromady 130 GB
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obě Call of Duty mají dohromady 130 GB

Obě Call of Duty mají dohromady 130 GB

David Plecháček

David Plecháček

5. 10. 2016 09:30 10
Reklama

Tak takového macka jsme tu ještě neměli. Pokud se rozhodnete zakoupit edici Call of Duty, která vás bude opravňovat ke stažení remasteru Modern Warfare, měli byste začít vyprazdňovat vaše interní úložiště. No, to víte, 130 GB volného místa nemá ve své konzoli kde kdo.

Slovy sto třicet GB - abyste se nebáli, že jsme se spletli. Nespletli. Tato informace vyplula na povrch ve chvíli, kdy obchody začaly svým zákazníků a zároveň předplatitelům legacy edice poskytovat prázdné krabičky Infinite Warfare, aby mohli v předstihu hrát Moder Warfare Remastered.

Pokud jste teď zmatení, neboť „Call of Duty: Modern Warfare Remastered nepůjde hrát bez vloženého disku Infinite Warfare“, tak vás chápeme, ale ono to lze - ale jen do 4. listopadu. Do tohoto data je k dispozici tzv. early access verze, ze které se vám budou ukládat získané trofeje a uložené pozice. Zkraje listopadu vás hra vyzve ke smazání a opětovném stáhnutí hry, tentokrát ale finální verze. Poté už si budete muset opatřit disk.

Ten samý postup (vyjma disku, pochopitelně) platí i pro digitální verze. V early access bude k dispozici pouze kampaň a na multiplayer si musíme počkat až do data vydání. Tím, že se předplatitelům otevřel příběh, mohly začít některé YouTube kanály uveřejňovat srovnávací videa. My vám nabídneme dva - Candyland a Cicu1.

Nechceme příliš soudit před tím, než remaster budeme třímat v rukách i my, ale takhle si nějak novodobé předělávky představujeme. Rozdíl je značný. Raven Software, kteří se už dříve podíleli na jednotlivých prvcích dřívějších dílů (zejména na multiplayeru), chytli příležitost za pačesy a ukázali, co dokážou. Navíc mulťák nebude ochuzen o počítačem ovládané nepřátele, tzv. boty. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama