Ubisoft odhaluje další hru zdarma k 30. výročí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odhaluje další hru zdarma k 30. výročí

Ubisoft odhaluje další hru zdarma k 30. výročí

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 10. 2016 14:56 6
Reklama

Zatímco herní média po celém světě informují o tom, že Michel Ancel láká fanoušky na druhý díl akční adventury Beyond Good & Evil, Ubisoft na svém oficiálním klubovém kanálu na Twitteru oznámil, že další hrou zdarma v rámci oslav 30. narozenin bude jednička z roku 2003. Jaká náhoda.

Každý měsíc až do konce roku jedna PC hra zdarma. To je slušná nabídka. Beyond Good & Evil bude k dispozici ke stažení od 12. října. Musíte mít jen Uplay účet a včas se o hru přihlásit. Jakmile si ji jednou zaregistrujete, zůstane vaše už navždy. Až dosud v rámci akce Ubi30 vydavatel uvolnil hry Prince of Persia: The Sands of Time, Tom Clancy's Splinter Cell, Rayman Origins a naposledy to byly závody The Crew, které jsou stále zdarma k dispozici.

Vystřídá je klasika, o které Ubisoft říká, že je unikátní i v rámci jeho historie. A upozorňuje především na hlavní hrdinku Jade, která byla pravým opakem tehdejších protagonistek. Jedinečný styl mísí japonské a tradiční výtvarné prvky a podobně pestrá je i samotná hratelnost s různými pasážemi. Autor Raymana Beyond Good & Evil od počátku zamýšlel jako trilogii, ale plány na brzké pokračování zhatil komerční neúspěch, který byl v ostrém kontrastu k výborným recenzím.

O druhém dílu Ubisoft otevřeně mluví od roku 2008. Několikrát se spekulovalo o možné exkluzivitě pro NX, protože vydavatel má tradičně k Nintendu velmi blízko. Původní hra vyšla na PC, PS2, GameCube a Xbox. Později pak dorazila také na X360 a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama