Postavte si ve Skylines ty nejslavnější stadiony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Postavte si ve Skylines ty nejslavnější stadiony

Postavte si ve Skylines ty nejslavnější stadiony

David Plecháček

David Plecháček

19. 10. 2016 08:52 1
Reklama

Z Cities: Skylines se vyklubala nejkomplexnější městská strategie široko daleko. Finské studio Colossal Order se zkrátka trefilo do černého, a ačkoliv jejich prozatím poslední hra vyšla už na jaře 2015, stále do ní proudí spousta zajímavého obsahu. Jako třeba stadiony.

Abychom byli přesní, stadiony jsou ve hře už od června, kdy do hry dorazily formou bezplatné expanze. Novinkou je ale European Club Pack, a jak název napovídá, do hry přidává reálné svatostánky evropských klubů. Do svého města si nově můžete přidat Stamford Bridge, Park princů, Camp Nou nebo domovský stadion Juventusu Turín.

Je asi jasné, jaký bude mít stadion dopad na město. Z jednoho hlediska se jím zvýší atraktivita celé lokality a pochopitelně i příjmy města, z té druhé, méně pozitivní stránky ale budete muset řešit nárůst dopravy, což bývá je jednoznačně tou největší výzvou celého Skylines.

Cities kromě dvou velkých rozšíření After Dark a Snowfall dostane i třetí velké DLC, které se jmenuje Natural Disasters a přinese - co jiného - přírodní katastrofy. Poslední slovo neřekla ani komunita, jejíž obsah se dostal i do hledáčku samotného Paradoxu coby vydavatele a některé DLC tak může vytvořit i sama, jako v případě Matta Cruze a jeho DLC s Art Deco stylem.

Můžeme si i trochu zaspekulovat a rozvířit diskuzi, kdy Colossal Order opustí podporu Cities: Skylines a představí nějaký nový projekt. Tvůrci zatím své hry vyvíjeli v dvouletých cyklech, a tak Cities in Motion vyšlo v roce 2011, stejnojmenné pokračování v roce 2013 a právě Cities: Skylines v roce 2015. Představí nám něco pro rok 2017, nebo budou úspěšné Skylines podporovat co nejdéle?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama