Tvůrci Left 4 Dead vydávají novou kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Left 4 Dead vydávají novou kampaň

Tvůrci Left 4 Dead vydávají novou kampaň

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 11. 2016 09:41 7
Reklama

Akční zombie akce Left 4 Dead vyšla v listopadu již před osmi lety a ukázala tehdy netradiční pojetí kooperační multiplayerové akce. Tvůrci hry, dnešní Turtle Rock Studios, se následně od Valve trhli a přišli s novou vlastní značkou – Evolve. Nyní se však ke své původní práci po dlouhých letech vrátili a poněkud překvapivě vydali jednu nedokončenou kampaň.

Ta nese jméno Dam It a jedná se o převyprávění toho, jak se hlavní hrdinové dostali z Dead Air do Blood Harvest. K tomu navrch přináší i dvojici nových map do survival režimu hry. Jedná se o krok nijak oficiálně posvěcený a jako takový jej mohou hráči zkoušet výhradně na vlastní riziko. Z toho důvodu lze tato kampaň stahovat pouze mimo Steam a s varováním o nedokončenosti. Nemějte však obavy – dohrát prý má jít od začátku do konce, jen přitom lze narazit na některé bugy i na chybějící textury, to hlavní tam však je a přesvědčit se o tom můžete i v níže přiloženém videu.

Vydáním Dam It si tak vývojáři vyčistili stůl a ukázali, na čem ještě v průběhu podpory prvního dílu hry pracovali. Jde tedy o vydání rozpracované verze něčeho, co bylo zřejmě nějakým korporátním rozhodnutím shora smeteno ze stolu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama