Nová Civilizace si vede v prodejích velmi dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová Civilizace si vede v prodejích velmi dobře

Nová Civilizace si vede v prodejích velmi dobře

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 11. 2016 12:53 5
Reklama

Vývojáři ze studia Firaxis Games se na oficiálním účtu na Twitteru pochlubili, že tahová strategie Civilization VI už má na kontě více než milion prodaných kopií. Celý tým poděkoval fanouškům za podporu.

Je pravdou, že milion prodaných kopí je na počítačovou hardcore strategii velmi slušné číslo. Nehledě na to, že jde o tak slavnou značku. Veze pro Windows vyšla teprve 21. října, port pro Mac pak přišel na trh o tři dny později. Pohled do statistik Steamu přitom prozrazuje, že šestá Civilizace patří mezi vůbec nejhranější hry v posledních dnech. Zařadila se tak po bok hitů jako Dota 2, Counter-Strike, Team Fortress 2 nebo Skyrim.

Když už je řeč o hrách od Firaxis, stojí za připomenutí, že jde už o jejich druhou letošní novinku. Začátkem roku vyšel XCOM 2, který se letos na podzim dočkal rovněž vytoužené konverze pro PS4/XO. PC verze ale dále vzkvétá díky modderké scéně. Nová modifikace nazvaná Tactical Co-Op přináší do taktické části možnost zahrát si v kooperaci s kamarádem.

Mod zatím podporuje jen hru dvou hráčů, ale autoři už odeslali Firaxis ke schválení novou verzi, která má nabídnout co-op až pro 12 hráčů. Výtvor má zatím své mouchy a nefunguje v některých režimech, ale zdá se, že jsou jeho autoři na dobré cestě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama