Nové rasy v DLC pro Master of Orion
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové rasy v DLC pro Master of Orion

Nové rasy v DLC pro Master of Orion

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 11. 2016 16:04 4
Reklama

Strategických her z žánru 4X, tedy Explore, Expand, Exploit a Exterminate, vychází jako šafránu, ale srpnový Master of Orion se zkrátka povedl, o čemž svědčí i velice pochvalná recenze s nadprůměrným hodnocením od Vojty Bednáře. Už základní hra nabídla dostatek prostoru pro objevování a množství ras, se kterými jste se mohli při hraní seznamovat. Vývojáři ale nelení a brzy nabídnou přídavek.

Už 1. prosince si budete moci zakoupit DLC s názvem Revenge of Antares, které přinese hned čtyři nové rasy. Tři z nich budou hratelné, zatímco ta čtvrtá nabídne ostříleným hráčům novou výzvu a pustit se s ní do křížku bude skutečně náročné. Sympatickým krokem od společnosti Wargaming je fakt, že i když si DLC za necelých 10 dolarů nepořídíte, rasy vám do hry přibydou formou bezplatného updatu. Nebudete za ně sice moci hrát, ale můžete s nimi obchodovat, vést diplomatické rozhovory nebo válčit.

Prvním novým druhem budou Trilariané, mírumilovná vodní rasa, která zcela zavrhla koncept války. Pokud však dojde k ohrožení, čest Trilarianům velí razantně a nelítostně nepřátelům čelit. Gnolamové jsou zas známí jako velmi schopní obchodníci, patrně ti nejlepší v celé galaxii. Až necudně a dekadentně se vyžívají v bohatství, které jim jejich schopnosti přinášejí a je rozhodně lepší být s nimi za dobře, protože jsou skvělými spojenci, ale velmi mazanými nepřáteli.

Trojici nových hratelných ras uzavírají Eleriané, kteří jsou sice velmi vyspělí a elegantní, nicméně zároveň velmi nedůvěřiví a xenofobní. Rádi obchodují, ale důrazně odmítají jakýkoli potenciální negativní vliv, který by mohly mít cizí kultury na tu jejich. Právě jejich vzdor cizím národům z nich dělá nebezpečné nepřátele. Čtvrtým národem, který se v DLC objeví, jsou pak Antarané, kteří byli geneticky vyšlechtěni prastarou a neznámou rasou. Antarané jsou silně zaměřeni na vojenství, uznávají despotické zřízení a jejich hlavním cílem je dobytí galaxie. I zkušeným hráčům dokáží nadělat mnoho vrásek na čele. Se všemi novými rasami se můžete seznámit v novém traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama