Namísto Suicide Squad má vyjít nový Batman
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Namísto Suicide Squad má vyjít nový Batman

Namísto Suicide Squad má vyjít nový Batman

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 12. 2016 16:05 3
Reklama

Už párkrát jsme psali, že kanadské studio WB Games Montréal, které má na svědomí prequel Arkham Origins, kutí nějakou novou hru s Batmanem. Nyní se díky Kotaku dozvídáme další podrobnosti.

Původně měli vývojáři dělat na hře podle Suicide Squad, ale ta je údajně zrušena. Kotaku má tuto informaci z důvěryhodných zdrojů a jak dobře víme, obvykle se v podobných předpovědích a zákulisních informacích nemýlí. Místo původního projektu nyní ve studiu údajně vzniká "jen" nový Batman, což už jsme zaslechli několikrát.

Jeho (hlavním) hrdinou má být Damian Wayne, syn Batmana a Talie al Ghul. Tři na sobě nezávislé zdroje, které jsou obeznámené s děním ve studiu, tvrdí, že titul Suicide Squad byl smeten ze stolu definitivně tento měsíc po dlouhém období turbulencí v týmu. Na hře se přitom pracovalo přinejmenším dva roky a stejně jako ve filmu by jeho protagonisty byli charismatičtí antihrdinové najatí vládou. Spekuluje se dokonce o možné kooperaci. Hra však údajně nedokázala zaujmout vedení Warner Bros.

Nový Batman už ale musí být v přípravě také nějakou dobu, protože o něm neslyšíme rozhodně poprvé. Hra měla být představena začátkem prosince (možná na The Game Awards nebo PSX), tvrdí Kotaku, ale k tomu z neznámých příčin nedošlo. A do Vánoc se tak už skoro jistě nestane. Vydavatel pochopitelně odmítl jako obvykle všechny spekulace komentovat.

Pokud jde o Suicide Squad, v létě film do kin doprovodila stejnojmenná bezplatná mobilní hra a tématického obsahu se dočkal i mobilní spin-off bojovky Injustice: Gods Among Us.

Studio WB Games Montréal má kromě neprávem přehnaně kritizovaného prequelu Arkham Origins, jehož konec teasoval právě Suicide Squad, na kontě také port Arkham City pro Wii U s podtitulem Armored Edition. Uvidíme, zda se Warneři někdy k nápadu na hru podle Suicide Squad vrátí. Třeba s dalším filmem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama