Sledujte, jak vyřídit cíl v novém Sniper: GW3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte, jak vyřídit cíl v novém Sniper: GW3

Sledujte, jak vyřídit cíl v novém Sniper: GW3

David Plecháček

David Plecháček

21. 12. 2016 10:24 3
Reklama

Začátek roku měl být obdobím, v němž si to na nože rozdají dva elitní zabijáci za dioptrickými mířidly. Zatímco jeden z nich zamíří ve Sniper Elite 4 do rozpálené středomořské Itálie roku 1943 už 14. února, moderní Sniper: Ghost Warrior 3 od polských CI Games vycouval až na 4. dubna. To ale neznamená, že se o něm nebudeme bavit.

Elitně trénovaný odstřelovač se nám v nově představeném patnáctiminutovém videu ukáže ve zcela nové lokaci v gruzínských horách. Není tam náhodou. V budově bývalých jatek se totiž nachází americký vězeň, kterého musí Jonathan „Jon“ North – vy – od separatistů osvobodit. K tomu vám pomůže celý arzenál zbraní, tedy nejen odstřelovací puška, ale i pistole nebo vražedný nůž. Jakožto elitní voják vám situaci ulehčí i moderní technika.

Vývojáři z CI Games říkají, že Sniper: Ghost Warrior 3 vypráví příběh bratrství, důvěry a zrady, který prožijete v té nejkomplexnější sniperské hře vůbec. O tom není důvod pochybovat – třetí díl by měl být restartem celé série. Jak jsme psali už dříve, samotný ředitel studia Marek Tyminski řekl, že Ghost Warrior býval budgetovou sérií, ale tentokrát se jedná o AAA produkci.

Hra měla původně vyjít mnohem dříve. Z informací, které Tyminski v minulosti prozradil, si studio dávalo interní termíny, které se ne vždy podařilo plnit. Nakonec došlo i k odkladu původně oficiálního data vydání, a to z 27. ledna právě na duben. Toto datum by ale mělo být konečné.

Zdá se, že polská společnost na reboot série hodně vsází. Vždyť ji sama považuje s 5,5 miliony prodaných kusů za svou nejúspěšnější značku. My jsme zvědaví, jak dopadne nepřímý souboj obou konkurentů, Sniper: Ghost Warrior 3 a Sniper Elite 4. Zatímco věříme, že budou obě hry ve své sniperské části excelovat, rozhodovat bude ta druhá část, ve které se budete ohánět jinou zbraní.

Ačkoliv hra vychází za čtvrt roku, už teď si jí můžete na Xzone.cz v limitované edici předobjednat. Pokud váháte, rozhodnout se můžete i podle dojmů  z loňské E3. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama