Část nového Deus Ex je na Steamu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Část nového Deus Ex je na Steamu zdarma

Část nového Deus Ex je na Steamu zdarma

David Plecháček

David Plecháček

25. 1. 2017 09:29
Reklama

Nejnovější Deus Ex vyšel loni v srpnu, a ačkoliv se jednalo o černého koně roku 2016, v konkurenci zase tolik neuspěl. Mankind Divided na rozdíl od perfektního Human Revolution tolik nezabodoval ani u kritiků, a ani u fanoušků, a tak se vývojáři z montréalské pobočky Eidos rozhodli na svůj titul nějakým způsobem upozornit.

Dvojím způsobem. Tím prvním je podpora virtuální reality. Deus Ex: Mankind Divided – VR Experience, jak se celý projekt jmenuje, sice nenabízí celou hru jako takovou, ale můžete si projít čtyři lokace včetně Dubaje, Golem City nebo bytu Adama Jensena. Pokud si právě v duchu říkáte, že za něco podobného byste nedali ani korunu, tak nebojte, nemusíte. Autoři tohoto režimu jej uveřejnili na Steamu s podporou HTC Vive a Oculu Rift zcela zdarma. Verze pro PlayStation 4 respektive PS VR prozatím není k mání, a není bohužel jisté, zda někdy bude.

To samé v bledě růžovém platí i o druhém způsobu, jak chtějí na svou hru v Montréalu upozornit. Možná si vzpomenete, že jsme před vydáním psali o tom, že se v Deus Ex objeví nový režim, Breach, který měl notně prověřit vaše bojové, plížící i hackerské schopnosti a následně je ohodnotit v online žebříčcích. Pavel se u Breache při recenzování hry příliš dlouho nebavil, ale to neznamená, že vy nebudete. Eidos a Square Enix se z něj totiž rozhodli udělat stand-alone „hru“, kterou si opět – a opět zdarma – můžete stáhnout na Steamu.

Informace dorazily pouhý den poté, co jsme se dozvěděli, že druhé příběhové DLC vyjde 23. února na všechny platformy. Criminal Past, jak se rozšíření jmenuje, nás zavede mezi jedince pohybující se na hraně a často i za hranou samotného zákona. Jeho dějištěm bude ostře střežená věznice pro augmentované zločince. Více informací se dozvíte ve včerejší novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama