Březnové DLC pro Mafii slibuje novou oblast
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Březnové DLC pro Mafii slibuje novou oblast

Březnové DLC pro Mafii slibuje novou oblast

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 2. 2017 09:05 2
Reklama

Navzdory rozpačitému přijetí práce na Mafii III nekončí. Jak už jsme několikrát avizovali, kromě bezplatných DLC hru letos rozšíří i bohatší placené příběhové expanze. Jejich obsah už autoři v minulosti opakovaně přiblížili, nyní jsme se ale dočkali dalších zajímavých podrobností a hlavně jízdního řádu.

Mafia III vyšla v říjnu a hned v listopadu se dočkala trojice DLC, která do hry přinesla nové zbraně nebo oblečení. V prosinci pak do Mafie konečně přibylo i závodění. Ten nejzajímavější obsah ale mají vývojáři teprve v záloze. V březnu vyjde expanze Faster, Baby!, v květnu Stones Unturned a konečně v červenci má obsah třetí Mafie definitivně uzavřít DLC Sign of the Times. Studio však varuje, že data jsou pouze orientační a během vývoje ještě mohou nastat neočekávané komplikace, kvůli nimž se může rozvrh změnit.

“Od chvíle, kdy vydáním hry skončily práce na hlavním příběhu, jsme tvrdě pracovali na rozšiřování možností města New Bordeaux,” slíbili autoři na oficiálním webu, který je, jak jsme několikrát upozorňovali, k dispozici i v češtině. V březnovém DLC, které dostalo český název Přidej, kotě!, Lincoln spojí síly se spolubojovnicí Roxy Laveau a pustí se po stopách zkorumpovaného šerifa, který na předměstí New Bordeaux terorizuje aktivisty bojující za lidská práva. Páteří rozšíření mají byt automobilové honičky a kaskadérské kousky.

Na kameni kámen je český název druhého DLC. “Když se v New Bordeaux znovu objeví jeho nelítostný rival, rozhodne se Lincoln spojit síly s agentem CIA Johnem Donovanem a urovnat krevní mstu, která sahá až do válkou zmítaných džunglí Vietnamu,” lákají autoři na webu. Červencové rozšíření dostalo název Znamení časů. “Série rituálních vražd přivedla New Bordeaux na pokraj vzpoury. Otec James proto Lincolna požádá, aby kult, který je za ně zodpovědný, rozprášil. Lincoln se tak vydává na cestu, která ho z temných hlubin staré bayou dovede až do doupat drogami ovládané subkultury v samotném centru města,” stojí v oficiálním popisu.

Toto vše jsme ale už měli možnost zaslechnout v minulosti a zmiňovali jsme to ve starších novinkách. Navrch autoři přidali podrobnosti o Faster, Baby! alias Přidej, kotě!. Hlavní scénárista studia Hangar 13 Bill Harms tvrdí, že tým pozorně naslouchal fanouškům, a slibuje proto další strhující příběh, který vás vhodí přímo do akce a nenechá vás ani na okamžik vydechnout.

“Reakce hráčů na postavy a příběh ve hře Mafia III nás nesmírně potěšila, takže jsme v tomto směru chtěli jít ještě dál, avšak zároveň jsme hráčům chtěli nabídnout i odlišné herní možnosti. Mafia III se soustředí na systematickou likvidaci impéria Sala Marcana, pěkně kšeft za kšeftem, avšak všechna rozšíření představují hutné, lineární příběhy,” nechal se slyšet Harms.

V rozšíření máme navštívit také úplně novou část města, kterou jsou zatím neměli možnost vidět. Časem chtějí autoři prozradit více o tomto i dalších DLC. Dozvíme se, co je to za novou čtvrť, kam se vypravíme, hlavním padouchovi i možnostech, které rozšíření do hry přinese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama