V hororu Husk budete hledat vlastní rodinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V hororu Husk budete hledat vlastní rodinu

V hororu Husk budete hledat vlastní rodinu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 2. 2017 09:17 3
Reklama

Dnes představovaný a včera vydaný horor Husk tvůrci popisují jako čistokrevný horor z perspektivy první osoby. My si však dovolíme zajít v charakteristice ještě dále a tento ambiciózní kousek přirovnáme k projektu Silent Hills a k prvním představeným záběrům z Alana Wakea, který měl původně být hrou s otevřeným světem.

Pokud jsme již tímto vágním popisem získali vaši pozornost, tak gratulujeme – Husk by mohl být vaší krevní skupinou. Ovšem takto jednoduchý popis ještě ani zdaleka nepopisuje potenciál, jaký v sobě tento first person horor ukrývá a Steam stránka hry navrch kupříkladu zmiňuje ještě inspiraci mocným démonem v podobě závislosti na alkoholu a honbou za odpuštěním.

Vžijete se do role chlapíka jménem Matthew Palmer, který se jednoho dne stane účastníkem vlakové nehody během chladného večera roku 1995.

Ve hře se vžijete do role chlapíka jménem Matthew Palmer, který se jednoho dne stane účastníkem vlakové nehody během chladného večera roku 1995. Následkem této nehody se ocitáte samotní ve městečku jménem Shivercliff, které se zdá být zcela opuštěné. Leč není tomu tak a kromě nočních můr obývají toto místo také podivné stvůry a sami tedy budete muset přijít na to, co se vlastně v příběhu hry děje a kam se poděla vaše dcera a manželka.

Atmosféru hry vám již může přiblížit níže přiložený trailer, který láká k okamžitému vyzkoušení hry a k jejímu zakoupení na Steamu. Tam vás hra přijde na 17 eur (tedy necelých 500 korun) a za tuto cenu nabídne nejen explorativní složku naplněnou hutným příběhem, ale také souboje s řadovými padouchy i bossy. Tak s chutí do toho a nezapomeňte se podělit o vaše dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama