Registrujte se do betaverze F1 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Registrujte se do betaverze F1 2017

Registrujte se do betaverze F1 2017

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 2. 2017 12:36 2
Reklama

Na blogu závodních specialistů z týmu Codies se objevila pozvánka k betatestu nadcházejícího ročníku formulových závodů. Tato fáze testování je však velmi omezená a nabídne prostor pouze necelé tisícovce zájemců.

Na každé z platforem si tedy bude moci hru předběžně vyzkoušet 300 zájemců a registrovat se mohou zde. Kromě celého jména pak Codemasters požadují uvést i přezdívku užívanou na jejich fórech a chtějí se zřejmě tímto zasadit o to, aby se do hry dostali pouze ti praví fanoušci her pocházejících od tohoto týmu. Z prohlášení týmu nadále vyplývá, že současným testem navazují na předchozí ročník a na uplynulé fáze testování. Tyto prý byly velmi úspěšné a přinesly cennou zpětnou vazbu potřebnou pro vývoj co možná nejlepší formulové závodní hry. První nadcházející test se přitom zaměří na novinky v chování monopostů.

Co se data týče, tak betatest F1 2017 by měl být spuštěn pravděpodobně koncem března, kdy bude startovat i nová sezóna. Konkrétní datum vydání plné verze F1 2017 je rovněž neznámé, předchozí ročníky však vycházely pravidelně v létě až v září a dá se tedy očekávat, že ten letošní ročník nebude nijak výrazně vybočovat z řady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama