Denuvo budou používat další dvě hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Denuvo budou používat další dvě hry

Denuvo budou používat další dvě hry

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 3. 2017 11:03 23
Reklama

Ani skutečnost, že se poslední dobou daří ochranu Denuvo u nových her prolomit pirátům dříve než v minulosti, nic nemění na tom, že na trh míří další tituly, jejichž autoři a vydavatelé se budou na tuto technologii spoléhat.

Další dvě hry, které míří na Steam, využijí ochranu Denuvo. Tou první je Dead Rising 4 od Capcomu, který vychází už 14. března. Zdůrazňujeme, že jde o nedávno oznámenou Steam verzi, protože Microsoftu končí devadesátidenní exkluzivita, kdy byla hra k dispozici na PC digitální cestou jen prostřednictvím Windows Storu a jen pro Windows 10. Na Steamu bude podporovat Dead Rising 4 i Windows 7, ale právě Valve upozorňují na přítomnost Denuvo.

Stejně tak se ze Steamu dozvídáme i o využití Denuva v adventuře Syberia III. Ta vychází 20. dubna a na svědomí ji má francouzské studio Microïds. Tým, který působí na herní scéně už od roku 1984, můžete znát i díky titulům Post Mortem nebo Still Life. Syberia III je ve vývoji už od roku 2009 a kromě Windows má vyjít také na Androidu, iOS, Macu, PS4, Xboxu One a později i Switchi.

Bude určitě zajímavé sledovat, jak dlouho odolá aktuální verze Denuva tentokrát. Pro menší titul typu Syberie by prodeje za prvních pár dní mohly být rozhodující. Není v tom ale sama. Kromě těchto dvou her, budou Denuvo využívat i Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, nezávislý 2Dark, Sniper: Ghost Warrior 3 a South Park: The Fractured But Whole.

Už dříve se po prolomení ochrany Denuva zbavily tituly The Climb, Doom a Inside. Capcom tak ale třeba u Resident Evilu 7 neučinil navzdory skutečnost, že se podařilo ochranu překonat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama