Blíží se beta Cliffyho akce LawBreakers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blíží se beta Cliffyho akce LawBreakers

Blíží se beta Cliffyho akce LawBreakers

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 3. 2017 10:53
Reklama

Někdejší hlavní autor série Gears of War od Epicu Cliff Bleszinski alias CliffyB už nějaký čas kutí svou novou kompetitivní akci LawBreakers. Brzy si ji budete s trochou štěstí moci vyzkoušet i vy.

Můžete zkusit štěstí a přihlásit se do uzavřené bety nové FPS pro PC, která proběhne ještě tento měsíc. Konkrétně test připadá na období od 16. do 19. března a přihlášku si můžete podat na oficiálních stránkách.

Pokud už jste se dříve zúčastnili alfaverze, měli byste automaticky obdržet mailem pozvánku i do bety. V aktuální verzi se objeví nové postavy, zbraně i jedna mapa, kterou dosud hráči nevyzkoušeli. Beta rovněž zohlední ohlasy hráčů na alfu z loňského roku.

Kromě toho se tento týden vývojáři objeví na akci PAX East v Bostonu, kde mají nejen stánek, ale také naplánovanou přednášku. To vás ale zřejmě moc netrápí, pokud nebudete mít v příštích dnech cestu do Bostonu.

Akce LawBreakers původně nesla kódové označení BlueStreak a pracuje na ní americké studio Boss Key Productions, které založili Cliff Bleszinski a Arjan Brussee. Vydavatelem hry se stal jihokorejský gigant Nexon.

Původně mělo jít o free-to-play titul, ale nakonec bude hra placená. Nicméně zřejmě bude levnější, než je zvykem, naznačil několikrát Bleszinski. Stejně tak se nechal slyšet, že by se hra mohla časem objevit i na konzolích, pokud autoři najdou vhodného partnera, který by se postaral o port.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama