Sledujte 15 minut záběrů z Absolvera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 15 minut záběrů z Absolvera

Sledujte 15 minut záběrů z Absolvera

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 4. 2017 18:39 3
Reklama

Loni představená on-line bojovka Absolver od bývalých zaměstnanců Ubisoftu se nám dnes odhaluje ve velkém stylu a díky tomu se můžete podívat rovnou na čtvrthodinu záběrů přímo ze hry. Na místě přitom tentokrát nejsou kdovíjak hlasitá varování před spoilery, neboť se přiložené video zaměřuje především na mechanismy netradičně vedených soubojů a nikoli na odhalování samotné herní náplně.

Sami se tedy můžete přesvědčit o tom, jak specifický je minulý rok představený soubojový systém založený zejména na čtyřech odlišných výchozích pozicích hlavní postavy. Ony pozice zosobňují postoj k protivníkovi a dělí se dle stran (vlevo či vpravo) a na to, zda postava svůj útok začíná zpředu, anebo s těžištěm na zadní noze.

Komentářem doprovázené video nadále ukazuje další dělení a zejména možné úpravy tohoto systému, jež spočívají v tom, že ke každé výchozí pozici si hráči budou moci přidělit sérii hned několika útoků s tím, že jednotlivé na sebe navazují a mohou skončit v libovolném ze čtyř naznačených postojů.

Některé souboje mohou trvat klidně i několik minut a jsou svým způsobem jeden od druhého dost odlišné.

Každý hráč si díky tomu bude moci zvolit svůj vlastní bojový styl a poskládat si jej dle vlastní chuti s tím, že nové útoky se lze naučit od nepřátel. Nikoli však padlých, a právě zde Absolver působí velmi svěže – jednotlivé útoky totiž lze od nepřátel pochytit jednoduše tím, že je tento nepřítel použije a vy stihnete zavčasu použít speciální schopnost pohlcení. To tedy přímo vybízí k delším soubojům a k tomu, aby si hráči se svými protivníky patřičně hráli a nechali je okolo sebe kroužit co možná nejdelší dobu. Z videa je tedy vidno, že některé souboje mohou trvat klidně i několik minut a jsou svým způsobem jeden od druhého dost odlišné – každá z postav může přijít s odlišnými útoky a stejně tak může rozdílně reagovat na akce hráče.

To může sice na jednu stranu znít poněkud komplexně, komentář ve videu však hned ze začátku videa charakterizuje Absolver jako maximálně přístupnou hru, ve které si díky unikátní možnosti sestavovat si vlastní komba bude moci na to své přijít každý hráč akčních titulů.

K tomu si přidejte otevřený svět, MMO charakter hry a možnost vytvářet pakty i aliance a máte před sebou jeden velmi zajímavý počin. O jeho vydání se na konzolích a na PC postará Devolver Digital a hra by měla vyjít ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama