Dubnový update pro Gears 4 se představuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dubnový update pro Gears 4 se představuje

Dubnový update pro Gears 4 se představuje

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 4. 2017 15:15 4
Reklama

Ačkoli nakonec nebylo loňské vydání nového pokračování série Gears of War takovou událostí, jako tomu bylo v případě dílů z původní trilogie na Xbox 360, pořád se jedná o velmi dobrou střílečku, které Jirka ve své recenzi nadělil hodnocení 4/5. Vývojáři ze studia Coalition o hru stále pečují a nyní se pochlubili obsahem dubnového velikonočního updatu.

Velikonoce jsou totiž za dveřmi a oslavit je můžete nejen s pomlázkou a kraslicemi, ale i s pořádně nabroušeným Lancerem. Jarní svátky v Gears budou především ve znamení tematického režimu Bunny Hunt, v němž budou hlavy hráčů nahrazeny obřími hlavami velikonočních zajíců a celý Bunny Hunt bude prakticky variací na známý mód Guardian. Pokud se navíc zaregistrujete na oficiálních stránkách hry a budete v průběhu eventu plnit rozličné výzvy, čekají vás odměny v podobě pěti různých skinů na zbraně s tématem čokoládových velikonočních vajíček. Celá tahle veselice započne 14. dubna, do té doby se údajně ještě dočkáme zásoby doplňujících informací.

Kromě toho jarní update přinese dvě nové mapy, které původně pocházejí ze třetího dílu série. Jmenují se Hotel a The Slab a vývojáři slibují, že obě arény vylepšili pro potřeby Gears of War 4. Hotel se nyní nachází na zamlženém útesu a působí jako půvabné, dávno opuštěné místo. Souboje v interiérech a exteriérech se budou údajně výrazně lišit, na mapě se také objeví jiné zbraně, než tomu bylo v původní verzi pro GoW 3.

The Slab je věznicí, v jejíž cele číslo 38 celý příběh Gears of War započal. Vývojáři s novou verzí této mapy chtěli učinit poklonu originálu, ale zároveň značně posílit detaily. Majitelé season passu mohou obě staronové mapy hrát již nyní, pro všechny ostatní se zpřístupní 11. dubna. Dojde také k posílení takzvaného žebříčku Legacy postav. V dubnu do hry přibyde Kantus. Pokud Gears 4 stále hrajete, měli byste si také vyšetřit čas 21. a 28. dubna. Eventy Horde a Versus se budou konat právě v těchto termínech.

Závěrem nový update přinese řadu vylepšení v Ranked Play, a to včetně sezón, odměn a tak dále. Vývojáři tvrdí, že vyslyšeli přání komunity a v novém updatu přinesou dlouho očekáváný nový tuning zbraní. Jak je vidět, hráči na Xboxu One a PC se mají na co těšit. Hrajete ještě Gears 4? Vítáte nový obsah a změny? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama