Strategie Steel Division vyjde v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strategie Steel Division vyjde v květnu

Strategie Steel Division vyjde v květnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 4. 2017 12:55 1
Reklama

Nedávno představená real-time válečná strategie Steel Division: Normandy 44, jež je vyvíjená pod hlavičkou Paradoxu a z produkce Eugen Systems (R.U.S.E., Act of Aggression), zamíří na obrazovky takticky zaměřených hráčů již tento květen.

Naplní se tím naše odvážné sliby o zřejmě brzkém vydání hry a k tomu také tvůrci lákají ve formě traileru i k okamžité předobjednávce titulu. Ten představuje základní aspekty hry a v bližším detailu odhaluje to, o čem jsme psali již při odhalení či při první ukázce ze samotného enginu hry.

Video začíná nakouknutím na pravděpodobně nejatraktivnější prvek hry z toho technického hlediska – na možnost obrovského oddálení kamery i na přiblížení až na úroveň jednotlivých vojáků. Za další ukázka slibuje realistické ztvárnění bojišť a těch nejslavnějších bitev druhé světové války (a minule jsme zmiňovali také vytváření map na základě reálných podkladů). K tomu se lze těšit na obrovskou spoustu realisticky vytvořených modelů jednotek (jejich počet se zastavil na čtyřech stech), mezi kterými samozřejmě nesmí chybět ani ty nejlegendárnější kousky.

To vše může posloužit jako aktuální lákadlo k onomu předobjednání hry a nadále i k tomu, abyste získali pozvánku do plánované a blíže nespecifikované betaverze. Objednávka je možná například na Steamu, kde vás hra vyjde v přepočtu na něco málo přes tisíc korun a kam v plné verzi dorazí již 23. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama