Prey oslavil Den Země novým trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prey oslavil Den Země novým trailerem

Prey oslavil Den Země novým trailerem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 4. 2017 11:24 1
Reklama

Bethesda vypustila do světa nový trailer pro nadcházející first person akci Prey a snad jako by se chtěla tak trochu svézt na ekologické vlně popularity – ukázka totiž nese název Recycle Everything a vypuštěna byla u příležitosti oslav včerejšího mezinárodního Dne Země.

O ekologii však v Prey tak úplně nejde a ve své podstatě vlastně ani o naši planetu – hra se beztak primárně odehrává na vesmírné základně a na té, jak přiložené video odhaluje, bude možné ledacos recyklovat, a to nejen ekologicky. Výsledné předměty a materiály přitom bude možné využít k tvorbě nových technických vychytávek i kousků výbavy. Video navíc ukazuje i možnost vrhat granáty, jež ostatní nepřátele i předměty vtahují do ničivé imploze, z níž následně vycházejí jen další stavební materiály.

A to i další herní mechanismy si pak budete moci vyzkoušet v demoverzi, jež bude předcházet plnohodnotnému vydání hry, k němuž dojde již 5. května. Hratelná demoverze pak dorazí už příští týden 27. dubna, dorazí však pouze na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama