Hororový Darkside Detective vyjde v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hororový Darkside Detective vyjde v létě

Hororový Darkside Detective vyjde v létě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 5. 2017 09:02 4
Reklama

Irští nezávislí vývojáři z týmu Spooky Doorway připravují klasickou klikací adventuru s nádechem retra i hororu The Darkside Detective a zvou za pomocí jednoduché grafiky i unikátního hudebního do příběhu kombinujícího okultismus, tajemno a jedno trestuhodně podhodnocené detektivní oddělení.

To nese jméno Darkside Division a má jediného člena – detektiva Francise McQueena, kterému se na stole již brzy objeví šest zcela podivných případů, které na jiných odděleních odmítli přijmout.

Ovšem než abychom obšírně popisovali celkový charakter hry i to, jakým způsobem se vlastně hraje, tak vás zveme k vyzkoušení demoverze, kterou si můžete okamžitě spustit i v samotném prohlížeči. Pozvat vás určitě také můžeme ke krátké ukázce v podobě traileru vydaného u příležitosti oznámení data vydání.

Ten za další také umí perfektně navnadit na celkovou atmosféru hry, kterou dokáže vymalovat nejen působivá pixelartová grafická stránka hry, ale také její hudební doprovod z pera Bena Pruntyho. S dílem tohoto skladatele jste již přitom měli možnost se setkat například v rovněž indie titulu FTL: Faster Than Light.

Tato óda na devadesátá léta a povšechně humorná adventura přitom začala vznikat původně již v listopadu v roce 2014, kdy se tvůrci blýskli v rámci akce Galway Game Jam. Tehdy dvojice původních autorů (Paul Conway a Christopher Colston) dokázala vytvořit demoverzi hry již za pouhých osm hodin.

A výsledek bude hratelný již brzy. K mání bude hra od 27. července, kdy na Steam dorazí s onou šesticí tajemných případů ve verzích pro PC, Mac i pro Linux. Pro další informace a například i pro blog vývojářů pak doporučujeme zavítat i na web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama