Hráči Gears of War 4 obdrží řadu novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči Gears of War 4 obdrží řadu novinek

Hráči Gears of War 4 obdrží řadu novinek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 6. 2017 14:19
Reklama

Vývojáři z týmu The Coallition připravují hráče na dosud největší update pro akci Gears of War 4, která v říjnu loňského roku dorazila na PC a na Xbox One. Aktualizace jménem Rise of the Horde se zaměřuje zejména na multiplayer hry a přinese řadu novinek, které již blíže představuje přiložený trailer.

Ten láká na trojici nových dovedností pro všech pět tříd bojovníků v režimu Horde. Všem bojovníkům navíc bude možno jejich schopnosti nadále vylepšit až na šestou úroveň. Za další se hráči mohou těšit na nové mapy (Avalanche z Gears of War 2 a Rust Lung ze třetího dílu hry) i dosud neokoukané herní režimy. K tomu do hry zavítají i další novinky v podobě prvků výbavy, dvacítky nových achievementů a dvou dodatečných stupňů obtížnosti. Těmi jsou Inconceivable a Ironman a oba bude možno použít jak v kampani, tak i v on-line režimu Horde.

Jako lákadlo se pak mohou ještě potencionální budoucí majitelé hry těšit na deseti hodinami omezenou demoverzi hry, jež bude dostupná na obou platformách od pátka 9. června do čtvrtka následujícího týdne (tedy do 15. června). Ta přinese první akt hry i on-line režimy Horde a Versus s tím, že odehraný postup se pak může eventuálně přenést i do plné verze hry. Tu lze následně zakoupit kupříkladu na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama