Ukázka láká na další Pro Cycling Manager
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka láká na další Pro Cycling Manager

Ukázka láká na další Pro Cycling Manager

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 6. 2017 08:17 3
Reklama

Ani letos fandové závodní cyklistiky nepřijdou o možnost zkusit si vést svůj vlastní tým a stáj cyklistů v rámci Pro Cycling Manager 2017. Hra vychází již 15. června a nalákat vás k ní autoři zkouší novou ukázkou, jež je doplněna o komentář shrnující všechny podstatné novinky a vlastnosti aktuálního ročníku hry.

Pro Cycling Manager 2017 nabídne možnost komplexní správy všeho, co se běžného cyklistického závodního týmu týká. To v praxi znamená kupříkladu samotné kontrakty s jezdci, správu závodních kalendářů, tréninky i další povinnosti, které musí každý zainteresovaný manažer spravovat.

Všechno by to přitom mělo být do maximální možné míry proložené realismem, který je v tomto případě založen na důkladném studiu materiálů i aktuálních statistik. Ty v týmu Cyanide údajně studují každý týden a o jednotlivých jezdcích tak údajně mají načteno vše potřebné.

I díky tomu se fanoušci mohou těšit na celou řadu nejrůznějších závodů i notorický známých událostí cyklistické sezóny, a to jak v rámci singleplayeru, tak i v on-line multiplayeru na konzolích i ve verzi pro PC. A právě verzi pro počítače si již nyní můžete předobjednat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama