V Bonsai Defense bráníte vlastní stromek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Bonsai Defense bráníte vlastní stromek

V Bonsai Defense bráníte vlastní stromek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 6. 2017 14:02
Reklama

Jako hráči jste si asi pravděpodobně nikdy nepoložili otázku tu, copak asi dělá taková bonsaj, když je v ohrožení. Jenže právě přesně této tématice se věnuje dnes představený titul Bonsai Defense, ve kterém se jako hráči zhostíte role obránce jednoho nebohého (a drobného) stromku, který je napaden zákeřnými škůdci.

Zapomenout ale rozhodně můžeme na debatu o tom, jak a zda vůbec bojovat s kůrovcem, v Bonsai Defense to zkrátka nutné je, a navíc by to ani nemuselo být tak nudné, jako by se to mnohým v reálu mohlo na první pohled jevit. Hra původně vznikla jako studentský projekt zdarma, později se jí však dostalo větší péče a momentálně je k mání na serveru Itch.io za sympatické 4 dolary, tedy v přepočtu za necelých 100 korun.

Z hlediska náplně hry nabízí Bonsai Defense prvky klasického tower defense žánru, ve kterém navíc můžete dle vlastní libosti budovat a nechávat větve růst tak, jak jen sami chcete. Stejně tak lze nechat na oné bonsaji růst nejrůznější druhy ovoce (ty slouží jako „obranné věže“ a přináší různorodé benefity) s tím, že antagonisty jsou v tomto titulu nejrůznější druhy hmyzu.

Bonsai Defense zkrátka zní minimálně zajímavě a s cenovkou nastavenou takto sympaticky nízko hra přímo láká k vyzkoušení (a k mání je jak pro PC, tak i pro Mac). Vás tímto můžeme opět jen vyzvat k tomu, abyste se s námi podělili o své případné dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama