Sledujte záběry z PC verze Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z PC verze Shadow of War

Sledujte záběry z PC verze Shadow of War

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 7. 2017 10:04 9
Reklama

Pokračování Middle-earth: Shadow of Mordor bylo ze srpna odsunuto až na říjen, díky čemuž mají vývojáři nejen víc času na vychytávání mušek, ale také na přikládání pod kotel propagace. V posledním oficiálním živém streamu se pochlubili nejen samotnou hrou, ale i různými možnostmi a nastaveními v menu.

Jak je zřejmé, své místo bude mít správa armády, jednotlivých úkolů a samozřejmě i samotného Taliona a jeho inventáře. V menu také nalezneme položku Market, v níž budete moci za reálné peníze nakupovat různé kosmetické předměty. Položka Online je zatím zahalena tajemstvím, protože Monolith se zatím o žádných on-line funkcích nezmiňoval, nechybí ani průvodce a samozřejmě Options.

V nastavení je možné vypozorovat možnost přepnutí bojových pokynů na pouhé efekty, ve výhledu vám pak nebudou překážet zobrazená tlačítka pro quick-time event. Zároveň si můžete povšimnout i položky Photo Mode, která jistě potěší každého virtuálního krajinkáře. Rozsáhlý svět Shadow of War by měl nabídnout spoustu působivých míst k focení. Všimnout si také můžete toho, že ačkoli je stream dostupný maximálně v 1080p, vývojáři hru hráli v rozlišení 4K na grafické kartě Nvidia Titan X Pascal. K dispozici je i nastavení omezení snímků za vteřinu.

Celý stream si můžete pustit níže, dejte jen pozor na spoilery. K vidění jsou totiž záběry z příběhové mise. Middle-earth: Shadow of War vyjde 10. října na PC, PS4 a Xboxu One. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama