Do TW: Warhammer míří kmeny Norsca
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do TW: Warhammer míří kmeny Norsca

Do TW: Warhammer míří kmeny Norsca

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 7. 2017 12:08
Reklama

Total War: Warhammer II vyjde letos 28. září a už jsme vás o něm několikrát informovali. Vývojáři nyní odhalili zajímavý předobjedávkový bonus, který bude zajímat především majitele prvního dílu.

Pokud si hru předobjednáte nebo pořídíte v prvním týdnu od zahájení prodejů, získáte balíček Norsca Race Pack pro první díl Total War: Warhammer. Ten budete ve hře moci využít od 10. srpna letošního roku a měl by vás dostatečně zabavit do chvíle, než vyjde očekávané pokračování.

V oficiálním popisu se hovoří o barbarských kmenech, které na dalekém a mrazivém severu slouží temným bohům. Díky životu v drsných podmínkách ledových bouří a nebezpečných monster jsou Norscané zoceleni a mají jediný cíl - plenit. V DLC budete moci hrát za dvě nové frakce, které povedou unikátní legendární vládci. Těšit se můžete na nové jednotky, mezi něž patří například váleční mamuti nebo vlci. 

o vydání Total War: Warhammer II plánují vývojáři poskytnou hráčům obří update zcela zdarma. Ten následně zpřístupní novou kombinovanou mapu kampaně, díky níž budete moci dobýt Starý i Nový svět jako jakákoli rasa z obou her včetně rozšíření. To se samozřejmě bude týkat i Norsců. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama