Po Get Even se autoři pouští do MP střílečky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po Get Even se autoři pouští do MP střílečky

Po Get Even se autoři pouští do MP střílečky

David Plecháček

David Plecháček

27. 7. 2017 09:38
Reklama

Get Even je překvapením letošního jara a pokud nemáte co hrát, rozhodně byste se měli o novinku studia The Farm 51 zajímat. Polští autoři se prezentovali především jako zdatní vypravěči a mistři zvuku, a doufáme, že to samé uvidíme i v jejich dalším projektu. Ten nese jednoduchý, avšak všeříkající název: World War 3.

Ano, třetí světová válka se podle našich severních sousedů podle všeho stane. A ne tak za dlouho, dokonce už ve třetí dekádě 21. století. Škoda jen, že se first-person střílečka nebude zaměřovat na něco jiného, než zrovna na multiplayer. V něm nám totiž mnoho příběhu autoři nenabídnou. Uvidíme, jak si také ve studiu poradí s grafickou stránkou.

Novou hru pohání Unreal Engine 4. V případě Get Even se zdá, že se Poláci drželi silně modifikovaného UE3, a i když se jedná o starší technologii, tak s ní dokázali občas vykouzlit působivé scény. World War 3 ale pohání další generace, a tak se snad ve studiu vyvarují i přešlapů, které bohužel také byly v Get Even k vidění.

Podle autorů se bude novinka držet co nejvěrněji moderním bojištím a svým přístupem by měla vybízet k týmové spolupráci. Hra prý nabízí unikátní taktické vyžití a operace „v nepředvídatelném válečném divadle“. Víme, že se podíváme do Varšavy, Moskvy a Berlína. Součástí bude jak boj za pěchotu, tak boj za použití obrněných vozidel. Hráči si budou moci vybrat jednotky z různých zemí, pochopitelně i z Polska. Jestli pak autoři myslí i na nás?

V popisku se tým zmiňuje o inovativních mechanismech. „World War 3 může sloužit jako zdroj nových nápadů dalších online stříleček,“ říká. Jindy bychom nad podobnými řečmi mávli rukou, ale v The Farm 51 už jednou o inovacích taktéž hovořili, a musíme jim dát za pravdu, že nemluvili naprázdno. Uvidíme, jestli svá slova naplní i tentokrát. Už příští rok exkluzivně na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama