Známe datum konání bety Destiny 2 na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum konání bety Destiny 2 na PC

Známe datum konání bety Destiny 2 na PC

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 7. 2017 08:04 5
Reklama

Beta Destiny 2 na konzolích je už za námi a od včerejška si také můžete přečíst naše souhrnné dojmy z hraní. Hráči na PC si ale na svůj okamžik musejí ještě počkat a až dosud jsme se museli spokojit s vágním prohlášením, že na beta test PC verze dojde v průběhu srpna. Nyní už známe i konkrétní data.

Vývojáři z Bungie oznámili, že otevřená beta na PC započne 29. srpna a skončí o dva dny později, tedy 31. srpna. Pokud si hru předobjednáte, můžete hrát už od 28. srpna. Tým si pochvaluje účast na konzolovém testu, který označuje za „největší betu v historii Bungie“. Jsme zvědavi, jak si hra povede na PC, kde značku čeká debut.

Kromě termínu konání testu jsme se dozvěděli i minimální a doporučené hardwarové požadavky beta testu. Ty naleznete v tabulkách níže. Bungie nicméně v minulosti zmínili, že pokud se chystáte ještě před zahájením prodeje hry upgradovat svůj herní stroj, doporučují procesor Intel Core i5-7400 a grafickou kartu Nvidia GTX 1060 6GB.

Destiny 2 poběží na infrastruktuře Blizzardu, pro účast v betě tedy budete potřebovat účet ve službě, kterou jsme dříve znali jako Battle.net. Hráči na PC se mohou i v betě těšit na neomezený framerate a rozličná nastavení včetně zorného pole. PC verze hry vychází 24. října letošního roku.

Minimální konfigurace

Procesor: Intel – Core i3-3250, AMD – FX-4350
Paměť: 6 GB RAM
Grafická karta: Nvidia – GeForce GTX 660 2GB, AMD – Radeon HD 7850 2GB

Doporučená konfigurace

Procesor: Intel – Core i5-2400, AMD – Ryzen R5 1600X
Paměť: 8 GB RAM
Grafická karta: Nvidia – GeForce GTX 970, AMD – Radeon R9 390

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama