Zelená města v DLC pro Cities: Skylines
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zelená města v DLC pro Cities: Skylines

Zelená města v DLC pro Cities: Skylines

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 8. 2017 09:17 1
Reklama

Průmyslu a kouřícím komínům už odzvonilo. A vědí to i virtuální urbanisté z Paradox Interactive. V rámci kolínského Gamescomu oznámili vývoj nového rozšíření Green Cities pro jejich úspěšnou budovatelskou strategii Cities: Skylines. Díky Green Cities obrostou naše metropole zelení, elektřina bude zase o něco přírodnější a městské části pestřejší.

Studio tím navazuje na sérii povedených rozšíření vylepšujících mnoho aspektů hry. Po přídavku nočního života, sněhu, přírodních katastrof, veřejné dopravy a koncertů se jedná již o šestý dodatečný balíček. Stejně jako jeho předchůdci nabídne porci nového obsahu: nové budovy, dekorace, silnice nebo možnosti správy.

“Cities: Skylines - Green Cities přidává do původní hry 350 nových assetů, masivně rozšiřujících nabídku vizuálních možností, zahrnujících ekologicky šetrné budovy, organické obchody, elektrická vozidla a nové služby navržené pro naprostou eliminaci znečištění ovzduší. Hráči mohou tvořit rozmanitější města, nebo vsadit na naprosté spříznění s přírodou. Nové in-game služby a budovy přinášejí méně hluku a méně devastují prostředí, což dělá z nebes nad městy pro Chirpera (ptačího maskota a nápomocný prvek hry) opět bezpečné místo,” popisují přídavek sami autoři.

Green Cities dorazí na Steam v průběhu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama