Přes 2 hodiny záběrů alfy 3.0 Star Citizen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přes 2 hodiny záběrů alfy 3.0 Star Citizen

Přes 2 hodiny záběrů alfy 3.0 Star Citizen

David Plecháček

David Plecháček

29. 8. 2017 10:49 13
Reklama

Nový týden po Gamescomu a zpráv opět rapidně ubylo. Musíme čekat, co nám nadělí začátek podzimu. Do té doby nám nezbývá, než se vracet stále do Severního Porýní-Vestfálska. Na Gamescomu nechybělo ani studio Cloud Imperium, které chystá Star Citizen.

Jak opakovaně říkáme, Gamescom je především akcí pro hráče a novináře, kteří jsou přímo na místě. Cloud Imperium a Chris Roberts ale nezapomínají ani na hráče u svých monitorů. Pokud jste minuli živě vysílanou akci a alfaverze 3.0 megalomanské vesmírné hry vás zajímá, následující video je přímo pro vás. Jen si na něj vyhraďte čas jako na celovečerní film.

Dvě a půl hodiny záběrů vám dají odpovědi na většinu vašich otázek. Pokud vás zajímají přímo záběry ze hry, přeskočte na devátou minutu. Od té doby se vyjma drobných odboček na pódium nikam jinam než do hry nepodíváte. Vesmírné základy, cestování ve vesmíru, průzkum planetárních těles ve speciálních vozidlech, na to všechno se můžete těšit.

Gamescom je také vhodným místem k tomu, jak všem poděkovat. „Děkujeme všem našim backerům za podporu, stejně tak našim vývojářům a QA testerům za celou jejich práci na této prezentaci. Události jako je Gamescom jsou skvělou příležitostí, kde se mohou vývojáři i backeři sejít a oslavovat a diskutovat nad Star Citizen. Nadšení a entuziasmus nás nejen že inspiruje, ale také nám připomíná, proč na nejlepším vesmírném simulátoru tak tvrdě pracujeme.“ 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama