Strategie Frostpunk v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strategie Frostpunk v novém videu

Strategie Frostpunk v novém videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 8. 2017 13:06 2
Reklama

Postapokalyptická budovatelská strategie Frostpunk se připomíná novým trailerem a láká do neutěšeného světa budoucnosti takové, v níž zemi nevládne člověk, ale všudypřítomný a smrt přinášející mráz.

Ve Frostpunku se hráči letos chopí otěží zřejmě poslední bašty lidstva, jež se rozprostírá na malém prostoru a v níž bude zejména zapotřebí činit tvrdá rozhodnutí. Pro přežití většiny bude totiž nutné čas od času obětovat jedince a stejně tak bude třeba také zvážit i některé dosud nepřekonatelné morální zásady.

To v praxi znamená kupříkladu nakládání s dětmi či s těmi, kteří jsou již příliš nemocní na to, aby mohli v klidu pokračovat v pracovním nasazení. A pokud nemohou pokračovat, tak jak s nimi jen naložit?

Podobnými otázkami slibuje být Frostpunk přímo nabitý s tím, že jedním z hlavních cílů nebude pouze přežití samotné, ale také zodpovězení otázky, zda ještě někde v univerzu hry existuje nějaké jiné podobné místo s hrstkou dalších přežití. A právě tato naděje slibuje být tím hlavním hybatelem příběhu hry. Ta přitom slibuje na PC vyjít ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama