Vyzkoušejte na Steamu trial Mankind Divided
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte na Steamu trial Mankind Divided

Vyzkoušejte na Steamu trial Mankind Divided

David Plecháček

David Plecháček

25. 10. 2017 10:49 1
Reklama

Warren Spector a studio Ion Storm stojí za množstvím legendárních her, jednou z nejlegendárnějších je série Deus Ex. První hra vyšla už v roce 2000 a dosud pro spoustu hráčů znamená etalon toho, jak mají RPG vypadat. Po něm následovalo pokračování Invisible War z přelomu let 2003 a 2004. Možná ale máte v živější paměti to, co bylo poté.

Poté se totiž psal rok 2011 a vydavatelství Square Enix a studio Eidos Montréal vydalo své Human Revolution. Tehdy světu Deus Ex opět ukázalo, zač je toho král žánru loket. Prakticky stejnou dobu, jakou dělí Invisible Wars a Human Revolution, jsme si museli počkat na pokračování v podobě Mankind Divided. Celou tuto rekapitulaci jsme absolvovali proto, že právě Mankind Divided je v současnosti free-to-play na Steamu. Do konce akce zbývá 33 hodin  a hru naleznete pod tímto odkazem.

Po tuto dobu můžete Deus ex: MD zakoupit se 75% slevou, za cenu lehce přesahující 300 korun. To je všehovšudy lákavá nabídka navzdory tomu, že Mankind Divided kvalit Human Revolution nedosahuje a po neuspokojivých prodejních výsledcích se zdá, že je série u ledu. Ale názor ať si udělá každý sám, když tu ta možnost je.

Mimochodem, sotva jsme rozjeli Mafii II v našem formátu Dohrajte s námi, už opět přemýšlíme nad tím, co bude dál. Věřte nám nebo ne, naše obzory sahají mnohem dál než jen k Souls hrám, hrám od Valve a hrám, které mají českou stopu a slovo Mafia v názvu. Spojitost s předchozí zprávou ať už si každý najde po svém.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama