Banner Saga 3 vyjde oproti plánu už v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Banner Saga 3 vyjde oproti plánu už v létě

Banner Saga 3 vyjde oproti plánu už v létě

David Plecháček

David Plecháček

24. 1. 2018 11:10
Reklama

Ve světě odkladů je studio Stoic tak trochu zjevením. Třetí díl populární série Banner Saga měl totiž vyjít až na konci letošního roku, finále ale dorazí na počítače o něco dříve. Co o něco, vlastně o půl roku. Na promrzlý sever se totiž vydáme v rozpáleném létě.

Přesnější datum nám lidé ze Stoicu nedali. Namísto toho začíná pomalu ale jistě jejich skromná marketingová kampaň, která spočívá ve zveřejňování nových videí. V první sérii se podíváme na osoby, které se výrazně podepsaly do příběhu ságy jako takové. První trailer se soustředí na Fasolta.

Třetí Banner Saga se opět vydala jako předchozí díly na Kickstarter, kde pochopitelně uspěla. Přes osm tisíc backerů umožnilo, aby se poslední díl výrazně rozrostl co do šíře. Hráči se tak mohou těšit na novou hratelnou rasu Dredgů, ale také na režimy Survival a Eternal Arena, které by měly dorazit až někdy po vydání.

V Survivalu si lze vybrat šest z více než 40 hrdinů a postavit je proti plejádě nejrůznějších nepřátel. Režim bude stát sám o sobě, přičemž v jeho rámci budete získávat další hrdiny, které můžete vyměnit za své padlé, a pomocí upgradů a dalších vylepšení přežívat co nejdéle. Eternal Arena taktéž stojí sama o sobě, svými pravidly se liší ještě více. Půjde spíše o sandboxové krátké výzvy, které si budou křivit pravidla ku obrazu svému a budou měnit zažité mechanismy. Stoic má s novým režimem plány i pro komunitu, takže se můžete těšit na týdenní turnaje a jiné.

Pokud vás dosud první dva díly míjeli, nezoufejte. Stoic už v minulosti přiznal, že je možné, že vyjde kompletní trilogie v jednom balení. To se ale stane nejdříve až nějakou dobu po vydání posledního dílu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama