Přídavek pro Stellaris vyjde v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přídavek pro Stellaris vyjde v únoru

Přídavek pro Stellaris vyjde v únoru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 1. 2018 11:31 1
Reklama

Po předešlém odhalení zničujícího přídavku strategie Stellaris se můžeme podívat na další ukázku. Ta již fanouškům této komplexní 4X strategie přináší dnes pravděpodobně to nejdůležitější – datum vydání.

Přídavek jménem Stellaris: Apocalypse dorazí 22. února a tehdy se budou moci hráči mimo jiné zaměřit i na destrukci rovnou planetárních rozměrů. I tu lze v přiložené upoutávce zahlédnout, vedle toho se však ony záběry zaměřují také na rozšíření příběhového pozadí hry.

A z toho je vidno, že právě válka a konflikty budou tentokráte hrát skutečný prim a díky tomu do hry zavítá hned pětice zbraní galaktických rozměrů. Jedna z nich bude mít přitom poměrně trefné jméno Global Pacifier a tento kousek přinese možnost zakonzervovat celou planetu a tu následně podrobit zkoumání. A to včetně jejího obyvatelstva. Další zbraně umí například vyhladit vše živé, zařídit lze i podrobení obyvatelstva a chybět samozřejmě nesmí totální likvidace zvolené planety.

Protože proč ne – před sebou opět jednou budete mít rovnou celý vesmír možností a bude jen na vás, jak s těmito volbami naložíte. Její základní edici můžete pořizovat samozřejmě například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama