Podpora pro Dawn of War III končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podpora pro Dawn of War III končí

Podpora pro Dawn of War III končí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 2. 2018 13:49 2
Reklama

Dle našeho hodnocení je real-timová strategie Warhammer 40 000: Dawn of War III poměrně povedeným počinem a za pozornost rozhodně stojí, hráčská základna však naneštěstí nedosáhla takové velikosti, jaké by si autoři rádi přáli. A na to konto se aktuálně dozvídáme o tom, že podpora hry tímto pomalu končí.

Nepomohla tedy kupříklad ani optimistická zpráva z minulého léta, kdy jsme vás informovali o příchodu podpory modifikací. Současné rozhodnutí týmů Segy a Relicu tedy v praxi znamená to, že do hry už nedorazí ani žádný další obsah.

V oficiálním vyjádření vývojáři i vydavatel děkují za dosavadní podporu nepočetné avšak věrné komunitě hry a vysvětlují, kterak by ani dalšími aktualizacemi či přidáním případných dalších hratelných ras nedokázali zvrátit osud hry a zlákat tak dostatečné množství hráčů. Statistiky bohužel v tomto případě hovoří poměrně jasně a je z nich zřejmé mimo jiné i to, že citovaný třetí díl hry je porážen i vlastním předchůdcem. 

Právě další rasy přitom hráči delší dobu očekávali, současné oznámení vyplývající ze slabších prodejů však tyto naděje poměrně kvalitně uzemňuje. Tým Relic každopádně těm nejvěrnějším fanouškům hry děkuje a slibuje přesunout pozornost k vývoji dalších projektů. Mezi ty mimo jiné patří i další díl slavné strategické série Age of Empires.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama