Strategie Scrolls od Mojangu končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strategie Scrolls od Mojangu končí

Strategie Scrolls od Mojangu končí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 2. 2018 13:07 1
Reklama

Ne každý den je posvícení a své o tom ví například švédský tým Mojang. Autoři mohutně úspěšného Minecraftu a tedy jedné z největších a nejúspěšnějších her moderní doby se pokusili zopakovat úspěch Minecraftu a vydali strategický titul Scrolls. Nicméně ten až tak úspěšný nebyl, což aktuálně vede k uzavření serverů.

K tomu dojde již příští týden 13. února a tehdy také dojde i ke klinické smrti tohoto kdysi ambiciózního titulu. Neoficiálně by však tento mix strategie a karetní hry Scrolls mohl ještě chvíli pokračovat, záležet by to však mohlo už jen na samotných fanoušcích.

Tým Mojang totiž přislibuje, že se v budoucnosti určitě pokusí (raději však v současnosti nic konkrétního neslibují) vydat software běžící na serverech na veřejnost. V takovém případě se pak hostování služeb nutných pro běh hry mohli teoreticky zhostit i hráči samotní. Ti by se v takovém případě mohli dočkat rovněž i možnosti hru dle vlastní libosti upravovat.

Každopádně pokud máte ještě chuť hrát takzvaně oficiálně, tak raději hrajte rychle. Tento víkend ještě proběhne jeden polední turnaj, ve kterém se bude možné utkat i se samotnými tvůrci hry.

Celkově chvályhodné a svým způsobem i optimistické je přitom to, že tým Mojang původně avizoval, že k ukončení oficiální podpory v podobě živení serverů mělo dojít už v létě roku 2016. Technicky vzato tak titul Scrolls již v minulosti poměrně kvalitně přežil vlastní smrt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama