Tvůrci What the Golf? nesnášejí golf
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci What the Golf? nesnášejí golf

Tvůrci What the Golf? nesnášejí golf

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

15. 2. 2018 10:10 2
Reklama

A tak pod heslem "golf je nuda, pomozte nám ho opravit" vyrazili do boje se svou ďábelsky bláznivou a nespoutaně vtipnou hrou What the Golf?, která si ze sportu gentlemanů ponechává jedinou (i když samozřejmě tu hlavní) premisu – došťouchat něco z jednoho bodu do druhého. Do jamky se tak budete pokoušet dostrkat třeba dům, golfistu nebo golfovou hůl. Protože, proč vlastně ne?

Sami tvůrci prohlašují, že What the Golf? je hra od lidí, kteří o golfu neví zhola nic, pro lidi, kteří ho sami také nehrají, protože jim připadá nudný a neustále stejný – dokonale kulaté míčky, 18 jamek, puntičkářsky ostříhaný trávníček a fajnově ohození snobi. V jejich hře ale žádná dvě golfová hřiště nebudou stejná a na každém vás bude čekat nový druh a typ golfu, pokaždé jinak vtipný, překvapivý nebo absurdní.

Zvláštní je, že na to, že tvůrci golf údajně nesnáší, ho vidí všude – v jejich pokřiveném světě totiž můžete hrát golf s čímkoliv (i s koněm) a všechno na světě může být jednoduše v golfovou hru přeměněno. Veškeré olympijské sporty (včetně skoku do vody a lukostřelby), všechny míčové hry (golfotbal) a prakticky každá počítačová hra (Portal, Mario) může být golfem. A chybět samozřejmě nesmí ani golfové souboje s bossy.

Pokud vám nápad studia Triband, na rozdíl od skutečného golfu, připadá zábavný, můžete je a jejich What the Golf? podpořit v crowdfundové kampani na fig.co. Nebo jen počkat, jak se to celé skoulí samo. Vzhledem k tomu, že do konce kampaně zbývá ještě 36 dní a vybráno je 35 % z 50 000 dolarového cíle, vypadá to, že by se to mohlo podařit.

Hra je vyvíjena pro PC (Win, Mac, Linux) a níže se můžete mrknout na její oznamovací trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama