Gabe Newell slibuje vývoj vlastních her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gabe Newell slibuje vývoj vlastních her

Gabe Newell slibuje vývoj vlastních her

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 3. 2018 10:06 15
Reklama

Oznámení karetního titulu Artifact z dílen Valve se nesešlo zrovna s tím nejlepším možným ohlasem a tomu se na jednu stranu nelze příliš divit – od tohoto týmu totiž již delší dobu hráči očekávají přeci jen o trochu jiné tituly. A nyní to vypadá, že by se po letech mohlo přeci jen blýskat na lepší časy.

Gabe Newell v roli CEO známého vydavatele a v praxi také toho největšího hráče na poli a trhu PC her totiž oznámil, že chystaný Artifact bude pouze tou první vlaštovkou nové vlny produkce tohoto studia. A jistě netřeba připomínat notoricky známé přání to, aby se ve Valve naučili číslovku tři. Vzhledem k předchozím zkušenostem týmu by ale hráčská obec jistě uvítala i příchod zcela nové značky.

Očekávání jsou však jasná a vzhledem k možnostem a finančnímu zázemí týmu Valve (samotný Gaben patří mezi dolarové miliardáře) se mnozí jen diví tomu, proč vlastně tento původně pouze vývojářský tým navenek tolik otálí s vlastní tvorbou. Ale třeba se přeci jen již brzy dočkáme něčeho hmatatelnějšího. Hráči by si to jistě zasloužili, a to například již jen za jejich neutuchající podporou samotné platformy Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama