This War of Mine je dočasně zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka This War of Mine je dočasně zdarma

This War of Mine je dočasně zdarma

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

5. 4. 2018 07:05 4
Reklama

Je libo trochu deprese, bezmoci a emocionálního vyčerpání? Tak to je dobře, protože toho všeho vám This War of Mine nabídne měrou vrchovatou a nyní navíc dočasně zcela zdarma. Tento úspěšný indie titul od polských sousedů nám v roce 2014 představil trochu jinou vizi survival her a podařilo se jí poměrně úspěšně navodit dojem bezútěšnosti války z pohledu civilistů přežívajících v troskách zničeného a stále bojem zmítaného východoevropského města.

Polští vývojáři z 11 Bit Studios, stojící za This War of Mine aktuálně připravují vydání své další survival strategie Frostpunk, tentokrát zasazené do zmrzlého světa. Hra vychází již 24. dubna, což je možná také důvodem, proč se dočasným zpřístupněním předchozí úspěšné hry snaží upozornit na nesporné kvality své tvorby. This War of Mine se jen na Steamu prodalo přes 2,5 miliónu kopií, což o její chytlavosti rozhodně něco svědčí.

Že válka rozhodně není jen hraní si na vojáčky si můžete vyzkoušet na vlastní kůži zdarma ještě po tři dny (do 8. dubna) kdy je hra k dispozici na Steamu bezplatně ke stažení. Pokud vás tato hráči i novináři velmi pozitivně ceněná hra lapí do svých spárů, máte příležitost si ji navíc až do 9. dubna pořídit do své Steam knihovničky natrvalo za zvýhodněnou cenu 5,69 eur (70% sleva). Slevová akce se týká i dětského DLC The Little Ones, které si sice zadarmo nevyzkoušíte, pořídit si ho ale můžete s 50% slevou za 2,49 euro. Část výtěžku z prodejů tohoto DLC putuje na podporu děti žijících v oblastech postižených válkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama