Battlefield V bude mít dvě herní měny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield V bude mít dvě herní měny

Battlefield V bude mít dvě herní měny

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

25. 5. 2018 17:45 16
Reklama

Teprve před dvěma dny jsme vám zprostředkovali informace od EA z představení akčního titulu Battlefield V. Tehdy bylo řečeno, že hra nebude mít Premium Pass ani loot boxy, takže budoucí obsah bude zdarma. Nakonec však lidé platící reálnými penězi bonusy přece jen dostanou.

Dle nové informace totiž v novém Battlefieldu narazíme na dvě měny, jednu standardní a druhou prémiovou (názvy měn stále neznáme). Prémiová měna bude sloužit ke koupi kosmetických předmětů a úspěšnost hráče ve hře tak zřejmě přímo neovlivní. Zatím není jasné, zda půjde prémiová měna získat i pouhým hraním či bude vyhrazena pouze pro hotovostní platby. Stejně tak nevíme, zda vizuální prvky půjde pořídit za měnu standardní.

Společnost EA tak zřejmě zkouší jiný postup, než uskutečnila v případě Star Wars: Battlefront, kdy valná část obsahu byla dostupná pouze v rámci placených DLC a nechyběly ani mikrotransakce, na což hráči nereagovali zrovna pozitivně.

Na podrobnosti o novém Battlefieldu si však budeme muset počkat, případně se o hře se dozvíte více našem preview. Hra vychází 19. října 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One a vy si ji můžete rovnou předobjednat na Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama