Vyšlo DLC Into the Abyss pro Eve Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšlo DLC Into the Abyss pro Eve Online

Vyšlo DLC Into the Abyss pro Eve Online

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

29. 5. 2018 17:25
Reklama

S Eve Online létáme do vesmíru již patnáct let. A aby na hru uživatelé náhodou nezanevřeli, vývojáři hru nestále obohacují. A tak právě dnes vychází Into the Abyss s další dávkou nového obsahu.

Uhasme čtenářskou zvědavost a představme si hlavní novinky. Jde o PvE rozšíření, které do vesmíru přidá novou nepřátelskou rasu lidí. Ta sídlí v dosud nezmapované oblasti znavé Abyssal Deadspace a dle vývojářů má jít o dosud nejchytřejší rasu v New Eden. Díky tomu při jejich porážce získáme nový předmět Mutaplasmids a můžeme hned citelně vylepšit vlastní moduly. Do nové části vesmíru se přitom dostaneme jedině s využitím Abyssal Filament.  

Rozšíření dále přidává i tři nové lodě - Damavik, Vedmak a Leshak, takže pokud získáme ten správný blueprint, můžeme si je rovnou postavit. Zmíněná trojice  zároveň může využít nového zbraňového systému, zvaného Entropic Disintegratoss. V podstatě jde o kouli, která se nažhaví a vystřelí laserový paprsek. 

Rozšíření je zcela zdarma a prakticky všechny jeho inovace si lze rovnou prohlédnout v novém traileru, který tak přikládáme níže. Kompletní seznam všech změn si lze přečíst na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama