Oznámeno pokračování RTS Steel Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámeno pokračování RTS Steel Division

Oznámeno pokračování RTS Steel Division

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

28. 7. 2018 13:14
Reklama

Druhoválečná real-time strategie Steel Division: Normandy 44 od studia Eugen Systems sklidila minulý rok zasloužený úspěch. Není divu, vždyť vývojáři se tomuto žánru úspěšně věnují už téměř 20 let. Po úspěšném startu nové série a vydání dvou rozšíření francouzští autoři nepolevují a oznamují regulérní pokračování Steel Division 2.

Oproti zasazení původního dílu se ve stejném roce, tedy 1944, posouváme směrem na východ. Hlavní inspirací pro kampaň hry bude operace Bagration, ve které sovětská vojska úspěšně tlačila nacisty hlouběji do Německem ovládaného území. Rozsáhlé a krvavé boje na východní frontě budou pro vývojáře zajisté stejně obsáhlou předlohou, jako bitva o Normandii v případě prvního dílu.

Steel Divison 2 slibuje výběr z téměř neuvěřitelných 600 různých, historicky přesných jednotek. Na jedno bojiště se jich pak vejdou rovnou tisíce. Hra bude obsahovat 25 map, multiplayer až pro 20 hráčů a samozřejmě kampaň, která bude ozvláštněna o prvek tahových strategií, přičemž boje samotné budou probíhat v reálném čase.

Více informací o hře se dozvíme už příští měsíc na Gamescomu, kde budou vývojáři hru prezentovat. Datum vydání ještě nebylo oznámeno s tím, že hra vyjde pravděpodobně pouze na PC, jako většina titulů studia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama