Přivítejte středověký multiplayer Mordhau
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přivítejte středověký multiplayer Mordhau

Přivítejte středověký multiplayer Mordhau

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

17. 9. 2018 09:00 2
Reklama

Bývaly časy, kdy jste touhu po multiplayerových akcích ze středověku mohli tišit výhradně u legendární série Mount & Blade. V roce 2012 vyšli hned dva zástupci tohoto žánru, konkrétněji Chivalry: Medieval Warfare a War of the Roses, od té doby se však o podobných hrách příliš nemluví. Až na věčně vyvíjený a mnohem komplexnější Mount & Blade II: Bannerlord tedy fanoušci nemají moc možností, kde své choutky realizovat.

Možná i proto si na Kickstarteru zafinancovali zajímavě vypadající Mordhau, tohoto času slibně se blížící k plné verzi. Ta by měla vyjít příští rok, kdy se budeme moci zapojit do bitev až 64 hráčů. Momentálně se tento titul nachází v uzavřené alfě, do které rychle přibývají nové funkce. Poslední update přinesl boj na koni, lukostřelbu, obléhací stroje i další podstatná vylepšení – na všechny se ostatně můžete podívat v 15 minut dlouhém vývojářském deníčku.

Pokud máte zájem o účast v uzavřených alfatestech, budeme vás bohužel muset zklamat, jelikož vývojáři momentálně neprodávají žádné klíče. Budete si tedy muset počkat buď na pozdější fázi vývoje, nebo rovnou na příští rok, kdy se Mordhau v plné verzi objeví na obrazovkách našich počítačů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama