Dota 2 dostává loot box update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dota 2 dostává loot box update

Dota 2 dostává loot box update

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 10. 2018 09:26 1
Reklama

Téma loot boxů se v letošním roce řešilo opravdu hodně. V některých zemích to dosáhlo takové úrovně, že herní firmy ve svých hrách nic takového mít nesmí. Některá studia na to zareagovala tím, že hráčům nyní alespoň dávají vědět, jakou šanci mají na získání vzácnějších věcí. Přesně takhle to po posledním updatu bude fungovat i ve free-to-play Dotě 2 od Valve.

Valve na svém blogu spolu se zveřejnění procentuální šance také oznámilo, že při této příležitosti celý systém přepracují. “Tuhle příležitost využijeme pro úpravy způsobu, jak vypočítáváme zvyšující se šance na získání vzácných předmětů. Nyní si u každého itemu můžete kliknout na šipku a zobrazit si tak přesnou šanci na jeho získání v závislosti na tom, kolik loot boxů jste v minulosti otevřeli.”

V některých zemích takové řešení stačí k tomu, aby se ze hry nemusely loot boxy odstraňovat. V případě Doty 2 docela dává smysl, že o ně nechce přijít, vzhledem k tomu, že se jedná o free-to-play titul. Je možné, že podobný update čeká i Counter Strike. To ale zatím potvrzeno nebylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama