Fallout 76 už má první modifikace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 už má první modifikace

Fallout 76 už má první modifikace

Ferdys

Ferdys

5. 11. 2018 15:41 3
Reklama

Plná verze Falloutu 76 ještě není ani venku, ale to nebrání PC hráčům vytvářet první modifikace. Fallout 76 pohání stejný engine jako Fallout 4 a nespočet dalších her od Bethesdy. To znamená, že tvůrci modifikací jsou již s enginem velmi dobře seznámeni a vědí, jak pracovat s nástroji, které mají k dispozici.

To nevyhnutelně vedlo k situaci, že se první modifikace začaly objevovat už během beta testování. Bethesda samotná slíbila, že Fallout 76 bude modifikace nějakou formou podporovat, ale nebude to v den vydání. Moderská komunita nelenila, a tak tady máme první vlnu. Samozřejmě se jedná o počáteční modifikace, takže nemůžeme čekat nějaké velké změny. Momentálně se na Nexus Mods nachází něco kolem dvacítky modů a většina z nich je kosmetického rázu. Jedná se třeba o změnu barvy obleků, nebo vylepšené textury.

Jeden z nejstahovanějších vám změní mapu na trochu usedlejší a méně barevný styl Falloutu 4. Tradiční instalace přes soubory .ini bohužel u Falloutu 76 nefunguje, a tak pokud chcete modifikace implementovat, musíte přímo do souborů hry. Úpravy souborů v čistě online hře se ale obecně nedoporučují a všechny změny jsou samozřejmě viditelné pouze pro vás.

Všechny beta testy jsou již bohužel u konce a pokud Bethesda neoznámí další, tak si budeme muset počkat až na finální verzi. Ta vychází 14. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama