Do Frostpunku přichází nekonečný mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Frostpunku přichází nekonečný mód

Do Frostpunku přichází nekonečný mód

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

19. 11. 2018 14:55 2
Reklama

Mrazivá strategie Frostpunk je pro mnohé znalce žánru kandidátem na hru roku. Polští vývojáři z 11 bit studios však neusínají na vavřínech, a stále plodí nový obsah, díky kterému se Frostpunk stává ještě lepším.

V nejnovějším updatu, který přijde příští týden, tak na hráče čeká zcela nový nekonečný mód. Jeho vývoj zabral vývojářům delší dobu, než zprvu očekávali, původně zamýšlený obsah totiž lehce nabobtnal.

Dočkáme se tak dvou různých upravitelných obtížností, přičemž v té jednodušší získá hráč více zdrojů, a bude čelit méně extrémnímu počasí. Ta těžší bude naopak ještě tužší než základní hra, přičemž novinkou budou náhodné události, házející hráči klacky pod nohy.

V novém módu budou k dispozici dvě varianty od každé ze čtyř map, přičemž třeba nevyzpytatelné počasí na mapě Frostlands, předvedené ve videu, občas zablokuje část mapy, a naopak otevře novou oblast k průzkumu. Nalézt nově můžete i památky na zesnulé, které lze uložit v archivu, jedné z několika nových budov.

Pokud dychtíte po neobvyklé a náročné počítačové strategii, které se navíc díky péči vývojářů každou chvíli dostává nového obsahu, můžete Frostpunk zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama