První Thief slaví dvacáté narozeniny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První Thief slaví dvacáté narozeniny

První Thief slaví dvacáté narozeniny

Ferdys

Ferdys

3. 12. 2018 13:01 5
Reklama

Thief: The Dark Project oslavilo své dvacáté narozeniny. Pokud vás tato stařičká kultovní záležitost minula, máte nyní dobrou příležitost to napravit. Komunita z Through the Looking Glass si pro nás při příležitosti oslav připravila speciální akci, kdy budeme moci vyzkoušet 24 levelů vytvořených hráči. Hlasovat o té nejlepší bude možné do 1. března.

K dispozici měli fanoušci pouze level editor, kterým hra disponuje, a jen základní assety. Pokud byste si chtěli některou mapu vyzkoušet, můžete tak učinit pod tímto odkazem, kde také naleznete všechny potřebné instrukce, jak úroveň zprovoznit a podílet se na samotném hlasování. Vše je bohužel pouze v angličtině. Každý level má pak založenou svou vlastní místnost. Zde můžete procházet komentáře a hledat rady a tipy, popřípadě kdybyste se někde zasekli a nevěděli jak dál.

Ke zprovoznění na základní verzi nebo verzi Thief: Gold budete potřebovat TFix. Ten aktualizuje hru a dodá kompatibilitu s mapami. Návod, jak na to najdete tady  Admini silně doporučují, aby hráči deaktivovali všechny dodatečné funkce, co TFix nabízí, jako jsou třeba textury z druhého dílu, nebo jakékoli grafické vylepšení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama