Mijazaki o remasteru Demon’s Souls
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mijazaki o remasteru Demon’s Souls

Mijazaki o remasteru Demon’s Souls

Filip Švácha

Filip Švácha

23. 1. 2019 12:44 3
Reklama

V rámci rozhovorů mezi studiem FromSoftware a magazínem GameInformer jsme se dozvěděli spoustu nových informací ohledně jejich nenovější hry Sekiro: Shadows Die Twice. Ovšem president společnosti Hidetaka Mijazaki se rozhovořil i na jiné téma. Po vydání remasteru prvních Dark Souls se totiž nabízí otázka, zdali se FromSoftware náhodou v tomto směru nezaměří na svou další značku Demon’s Souls.

Mijazaki si myslí, že je to možné, ovšem osobně na tom nevidí nic zajímavého. „Když se podívám na to, co jsem napsal za mlada, tak si říkám: Bože, co jsem si to myslel. Není to tak, že bych se za svoji práci styděl, ale nerad se dívám na své minulé projekty,“ říká k tomu Mijazaki. Je určitě na místě dodat, že dalším problémem by bylo, jestli by se vůbec tento nápad Sony zamlouval.

Pokud by se na nějakém remasteru pracovalo, nevadilo by mu, kdyby se na projektu podílelo jiné studio, muselo by to být ale to správné. „Byl bych spokojen, pokud by to byl tým, který by opravdu miloval původní hru a do remasteru by vložil svoje srdce a duši. Je to ale trošku složitější, protože na značku mám spousty vzpomínek. Myslet na remaster mě velmi znervózňuje. Samozřejmě chápu, že existuje spousta hráčů, kteří Demon’s Souls mají rádi, takže kdyby se práce na projektu chopilo studio, které by k ní mělo stejný vztah, jako já, tak bych nebyl vůbec proti,“ dodává k tomu Mijazaki.

Ten prý ale bohužel není tou osobou, která by o práci na případném remasteru měla rozhodovat. Jisté ale je, že Sekiro: Shadow Die Twice vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4 už 22. března tohoto roku. Předobjednávat můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama