Last Oasis je MMO s dřevěnými mechy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Last Oasis je MMO s dřevěnými mechy

Last Oasis je MMO s dřevěnými mechy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 1. 2019 10:52 1
Reklama

Jedním z pilířů úspěšné hry je dobrý nápad. Občas se může zdát, že vše už bylo vymyšleno, že originální myšlenky došly. Pak se ale zčistajasna objeví něco, nad čím zůstává rozum stát, třeba nové survival MMO s dřevěnými mechy.

Ve světě Last Oasis bohužel došlo ke zničení měsíce, což následně vedlo k zastavení rotace země. Následky byly katastrofické. Na jedné polokouli zamrzlá pustina, na druhé poušť. Někde mezi tím se skupinky nomádů snaží přežít.

Sandbox slibuje masivní bitvy dřevěných mechů různých velikostí. Krom účinné zbraně jsou zároveň jediným domovem v této bohem zapomenuté pustině. Jak je patrné v traileru, postavit lze skutečně velké stroje. Navíc je možné vybavit je šikovnými udělátky, která se při obranných manévrech jistě budou hodit.

Hráči by se měli sdružovat do klanů. Styl hry si mohou vybrat dle vlastních preferencí. Stát se mohou pirátem, obchodníkem, žoldákem nebo sběračem potřebných surovin. Zkušení dřevorubci se v tomto světě mají určitě docela dobře. Obchod je důležitou součástí hry, ekonomiku by měli mít hráči pevně ve svých rukou.

Hra by se někdy na jaře měla objevit v předběžném přístupu na Steamu, jeho trvání odhadují autoři na jeden až dva roky. Zájemci se zatím mohou přihlásit do uzavřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama