Dead or Alive 6 dostává deluxe demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead or Alive 6 dostává deluxe demo

Dead or Alive 6 dostává deluxe demo

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 2. 2019 13:16 4
Reklama

Jako by toho hraní zdarma bylo na tento víkend málo. Pokud by Dead or Alive 6 stihlo své původní datum vydání v polovině února, jistě by mnozí z vás už vesele házeli svými protivníky v některé z arén populární bojovky. Jelikož si ale hra dává ještě týden na uzrání, máme k dispozici alespoň obsáhlé demo.

Od bety Dead or Alive 6 uplynul už více než měsíc a pokud vás malá ukázka ke hře dostatečně přilákala, můžete si ji teď vyzkoušet téměř v celé její kráse. Dead or Alive 6 Deluxe Demo totiž nabízí podstatnou část obsahu plné hry, ovšem pouze po omezenou dobu. K dispozici bude do zítřka, tedy 24. února. Plná verze pak dorazí na pulty obchodů už 1. března.

Podmínkou pro vyzkoušení dema je aktivní členství ve službě PlayStation Plus, případně Xbox Live Gold. Na výběr dostanete 24 postav a všechny hlavní herní módy. Jediná známá omezení jsou pochopitelně v kampani, kde dostanete k vyzkoušení pouze začátek příběhu a lehce se bude lišit i online mód – zde budou ještě chybět některé funkce z finální verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama